Nieuws
910739
Nieuws

'George Clooney' verslonden door beer

VIDEO | George Clooney, Charlie Sheen en Laura Dern hebben één ding gemeen: ze schitterden begin jaren tachtig alle drie in de horrorfilm Grizzly 2.

In Grizzly 2, het vervolg op de succesvolle indiefilm met de verrassende titel Grizzly, draait het om festivalgangers die in de bossen van een Nationaal Park in de VS zijn samengekomen voor concert in de sfeer van Woodstock. Ze hebben de tijd van hun leven, ware het niet dat er een reusachtige beer rondloopt die de omgeving terroriseert en iedereen op zijn pad vermoord. De film is nooit officieel uitgebracht.

George Clooney, Laura Dern en Charlie Sheen spelen drie tieners die door de beer worden vermoord. "Clooney was charmant en had charisma, Sheen was knap en de zoon van Martin Sheen en die kenden we, en Laura was simpelweg fantastisch en de dochter van Bruce Dern", vertelt David Sheldon, de uitvoerend producent en later ook regisseur van de film, aan The New York Post.

Opvallend genoeg liet Charlie Sheen de hoofdrol in de filmhit The Karate Kid aan zich voorbij gaan voor zijn bijrol in Grizzly 2.

Bekijk een fragment van de film: