Nieuws
910743
Nieuws

Dochter Whitney Houston woest

Bobbi Kristina, de 21-jarige dochter van Whitney Houston is boos omdat ze is gepasseerd voor de hoofdrol in een film over het leven van haar moeder.

Actrice Angela Bassett, die de tv-film gaat regisseren, lichtte haar beslissing om niet voor Bobbi te kiezen, toe tegenover entertainmentzender EW. "Ik heb er niet aan gedacht om haar te casten. Waarschijnlijk om verschillende redenen. Een daarvan is dat ze geen actrice is", vertelt ze.

"Ik weet dat ze hier en daar heeft geacteerd. Ik weet dat ze in de realityshow van haar familie heeft gezeten, maar ze is geen actrice en acteren is een vak. Het is een poging om de complexiteiten van menselijk gedrag en het leven uit te lichten en we hebben bovendien maar eenentwintig dagen om dit verhaal te vertellen."

Bobbi reageerde vervolgens woest op de verklaring van Angela. Op twitter schreef ze: "Ha MsAng "bassketcase" heeft zoveel lef, oh mijn God. Niemand verwart mij ten minste met het andere geslacht... ze heeft was #ExtraEquipment."

En hoewel de twintiger deze tweet snel weer verwijderde schreef ze later: "Als ik mijn eerste Grammy of Oscar win, *haalt schouders op* hmmm welke eerste komt, zorg ik dat ik jou naam als eerste noem b**ch!"