Nieuws
911946
Nieuws

'Succes is mijn zoete wraak'

De Hawaiiaanse Kathy Masunaga kreeg jarenlang van haar ex-man te horen dat ze waardeloos was in de keuken. Na 25 jaar in een ongelukkig huwelijk gezeten te hebben, besloot ze hem het tegendeel te bewijzen. Haar wraak was letterlijk zoet.

De ex-man van Kathy, die iedereen vertelt dat zijn voormalige vrouw een slechte kokkin is, staat nu vast met zijn mond vol tanden. De gedreven Kathy boekt nu namelijk ontzettend veel succes met haar eigen taartenwinkel. Hoe ze haar bedrijf heeft genoemd? ‘Sweet Revenge’!

Ultieme ontsnapping

Masunaga voelde zich gevangen in haar huwelijk en had altijd al de droom gehad om te ontsnappen: “Soms reed ik door de stad en fantaseerde ik erover om gewoon ergens een tentje op te zetten en mijn idee te pitchen.”

Een nieuwe start

Na in 2009 eindelijk de knoop doorgehakt te hebben door van haar voormalige man te scheiden, besloot Kathy dat het tijd was voor verandering. Ze bracht veel tijd door in de keuken van het cateringbedrijf van een goede vriend en experimenteerde met diverse, zoete gerechten. Toen ze vervolgens met haar lekkernijtjes op de markt ging staan, werden haar zoete creaties al snel een groot succes. En voordat ze het wist, had Kathy haar eigen bedrijf.

Momenteel heeft haar taartenwinkel in Honolulu zes werknemers, een vrachtwagen vol lekkers en een eigen bezorgservice. Kathy heeft hierdoor één wijze les geleerd: "Succes is mijn zoete wraak".