Nieuws/Binnenland
912127
Binnenland

Hebbeding

’Blij van katoen en zijde’

Sommige aankopen zijn gewoon en toch speciaal. Omdat het artikel al maanden in de etalage lonkt, het onverwacht bijzonder is of omdat het echt verwennerij is. Elke week gaan we op zoek naar een aankoop waar u blij van wordt.

NAAM: Jackie Schalks en Marco DamadLEEFTIJD: 51 en 43 jaarBEROEP: trainer gedrags- verandering en managerWAAR: Sissy BoyWAT: sjaal PRIJS: €59,95

Herfst al in de kop?

Jackie: „Nou ja, ik vond het vandaag wel een beetje fris, dus daarom was ik waarschijnlijk wel in de stemming om een sjaal te kopen. En toen ik deze zag, was ik meteen verkocht. Dat kwam met name door het materiaal. Een combinatie van katoen en zijde. Welke vrouw wordt daar nou niet blij van?”

Deze vrouw snapt dat niet precies…

Jackie: „Misschien ligt het aan mij. Ik ben heel erg van de details. Ik vind het prettig als een sjaal van natuurlijke materialen is gemaakt. Dan is het niet te warm. Als het van een kunstmatige stof was geweest, had ik het niet gekocht. Met die opvliegers van me heb ik het vaak al warm zat namelijk.”

Ben je altijd zo met details bezig?

Marco: „Dat kun je wel zeggen, ja.” Jackie: „Weet je wat het is? Ik ben altijd op zoek naar punten van verbetering. Wat past het beste bij mij en op welke manier kan ik het beste in mezelf of anderen naar boven halen. Dat vind ik leuk om te doen.”