Nieuws
912763
Nieuws

Taylor Swift ruziet met beroemde collega

Taylor Swift heeft uitgebreid verteld over de ruzie met een beroemde collega, waarover ze zingt in het nummer Bad Blood.

De track staat op Taylors nieuwe album 1989 en gaat over iemand die de zangeres een 'regelrechte vijand' noemt.

"Jarenlang wist ik niet of we nou vrienden waren of niet", vertelt Taylor tegen Rolling Stone. "Ze kwam naar me toe tijdens award shows, zei iets en liep dan weg. Ik bleef achter met de gedachte: zijn we nou vrienden of heeft ze me zojuist enorm beledigd?"

Volgens de zangeres ging hun vriendschap op het gegeven moment kapot. "Ze heeft iets vreselijks gedaan. Ik dacht: aha, we zijn dus regelrechte vijanden. En het ging niet over een jongen! Het was een zakelijke streek."

"Ze probeerde een hele tour te saboteren door een poging te doen een deel van mijn mensen in te huren. En ik ben verrassend confrontatie vermijdend, je wil niet geloven hoe erg ik conflicten haat. Dus nu moet ik haar ontwijken. Dat is heel ongemakkelijk en ik vind het niet leuk." Taylor legt graag uit waar het nummer over gaat, omdat ze misverstanden wil voorkomen. "Ik weet dat mensen hier een 'chickfight' ding van maken. Maar ik wil gewoon dat mensen weten dat het niet om een jongen ging."

1989 komt 27 oktober uit.