Nieuws/Binnenland
912826
Binnenland

FOTO VAN DE DAG

Niet zittend maar staand roeien op Malta

Deze roeiers die niet zitten maar staan in hun traditionele boot doen mee aan de finale van zogenoemde Overwinningsdag Regatta in Valetta op Malta. Bij het evenement wordt herdacht hoe de bewoners van het eiland zich verzetten tijdens de historische Grote Belegering van 1565. De foto is gemaakt door fotograaf Darrin Zammit Lupi.

De Telegraaf Vaarkrant plaatst vrijwel iedere dag een bijzondere watersportfoto op haar site. Het onderwerp kan van alles zijn: gewoon een mooie foto, een ontroerend moment op het water, een bootfoto met een link naar het wereldnieuws of een persoonlijk moment op het voordek.

Een foto met verhaal

Heeft u leuke foto? Stuur deze dan naar vaarkrant@telegraaf.nl, inclusief een korte begeleidende tekst over het moment dat werd vastgelegd. Voorwaarde is wel dat het een foto is die u zelf heeft gemaakt.

Gewone mensen

Zonsondergangen blijven prachtig. Maar graag ontvangen we ook foto´s waarop mensen staan; gewone mensen. Stuur ons uw plaatjes, minstens 150 kb groot, en wellicht verschijnen ze op het bestbekeken watersportportaal van Nederland.