Nieuws
912840
Nieuws

Thekla en Gene in korte film

Thekla Reuten en Gene Bervoets maken hun opwachting in de korte film Home Suite Home van regisseur Jeroen Houben. Dit maakte producent Habbekrats dinsdag bekend.

Home Suite Home zal dit najaar worden opgenomen in Amsterdam en Parijs. Momenteel loopt er nog een campagne via het crowdfundingplatform Cinecrowd. Op het Nederlands Film Festival wordt het project ook 2 weken lang onder de aandacht van het publiek gebracht. Op deze manier hopen de makers de financiering rond te krijgen. Een van de associate producers van de productie is acteur Achmed Akkabi (bekend van de films Rabat en Bluf).

De tragikomedie vertelt over het afstompende bestaan van hotelinspecteur Ludwig (Gene Bervoets), die elke avond in een ander hotel overnacht. Wanneer hij op een avond in Parijs de 20 jaar jongere inspectrice Stella (Thekla Reuten) ontmoet, is dat misschien wel de wake-up call die zijn leven nodig had.

De vorige korte film van regisseur Jeroen Houben, Sorry, won vorig jaar verschillende prijzen. Producent Habbekrats is bekend van de speelfilms Rabat en Wolf.