Nieuws/Binnenland
913034
Binnenland

Backstage in Beekse Bergen

'Aap bij de dokter'-dag

Een kijkje nemen in de operatiekamer voor wilde dieren of zelf oefenen met het schieten van verdovingspijltjes. Dat kan aanstaande zaterdag in Safaripark Beekse Bergen tijdens de 'Komt een aap bij de dokter'-dag. 

‘Komt een aap bij de dokter’ is de titel van het populaire televisieprogramma van Omroep Brabant over het wel en wee van de dieren in Safaripark Beekse Bergen. Dierenarts Jacques Kaandorp en de verzorgers van het park in Hillvarenbeek worden gevolgd bij alles wat ze meemaken. Van geboorten tot spannende operaties. Dat levert mooie beelden en verhalen op,  vaak vertederend of grappig maar soms ook droevig.

Knuffeldokter

Tijdens de ‘Komt een aap bij de dokter’-dag mogen alle fans nu zelf eens kijken in de operatiekamer. Ook kunnen ze ervaren hoe het is om achter een tv-camera te staan. Wie heel goed een dierengeluid imiteert, komt misschien wel op televisie. De allerkleinsten moeten niet vergeten hun favoriete knuffel mee te nemen voor een onderzoekje bij de knuffeldokter.

Nieuwe afleveringen

‘Komt een aap bij de dokter’ is elke zaterdag vanaf 09.25 uur te zien op Omroep Brabant en wordt daarna ieder uur herhaald. ’s Avonds is het programma vanaf 18.40 uur te bekijken (daarna ieder uur herhaling).

Meer info

Kijk voor de speciale toegangsprijzen op www.beeksebergen.nl