Nieuws/Buitenland

Heftige vrijpartij wordt sm-meesteres (52) fataal

Foto ter illustratie.

Foto ter illustratie.

Highclass Society Model

ANTWERPEN - Een 52-jarige vrouw heeft een heftige sm-vrijpartij met haar 57-jarige partner in een flat in Antwerpen niet overleefd. Manuela J. en Philippe C. waren officieel geen koppel maar hielden er volgens Het Laatste Nieuws een extreem seksleven op na. Manuela werkte geruime tijd als sm-meesteres in de prostitutie en had ook in haar relatie deze rol. Manlief Philippe C. gedroeg zich als een nederige slaaf.

Foto ter illustratie.

Foto ter illustratie.

Highclass Society Model

De twee woonden niet samen, maar hadden allebei een appartement op dezelfde verdieping in een flat aan de Justitiestraat in Antwerpen. Vanwege een vechtscheiding van Philippe C. leefden de twee zo.

’Seksspeeltjes in alle vormen en maten’

Volgens buurtbewoners had Manuela een uitgebreid assortiment aan seksspeeltjes in huis. Dat varieerde van touwen voor bondage tot zwepen en andere foltertuigen. De twee hadden geen baan en dronken flink, aldus buurtbewoners. Woensdag ging het echter mis.

In de middag had het koppel een heftige vrijpartij beleefd in het appartement van Manuela. Daarna gingen de twee slapen in het appartement van Philippe. Rond 20.00 uur werd hij wakker van het gekerm van Manuela. De sm-meesteres lag zwaargewond naast het bed. Toegesnelde hulpdiensten konden haar niet meer redden. Manuela had zware verwondingen over haar hele lichaam.

Verdacht van moord

Philippe is aangehouden op verdenking van moord. Hij heeft geen verklaring voor de verwondingen van zijn geliefde.

Volgens zijn advocaat wil hij meewerken aan het onderzoek. Maandag verschijnt Philippe voor de rechter.

Lees meer over

Gerelateerde artikelen