Nieuws/Binnenland
916997081
Binnenland

’Man (21) ernstig mishandeld bij zwemplas Gasselte’

Gasselte - Een 21-jarige man uit Assen is woensdag tussen 19.00 uur en 19.30 uur ernstig mishandeld bij natuurplas Gasselterveld in Gasselte. Het slachtoffer is toegetakeld door een onbekende man. Volgens Dagblad van het Noorden is schopte en sloeg de verdachte het slachtoffer zonder aanleiding, onder meer in zijn gezicht.

De 21-jarige man heeft volgens één van zijn ouders een gebroken neus en een schedelfractuur opgelopen, zo wordt geschreven op Facebook. Het slachtoffer zou inmiddels ontslagen zijn uit het ziekenhuis.

De dader is nog niet opgepakt en daarom roept de moeder van het slachtoffer getuigen van het incident op contact op te nemen met de politie.

Volgens de regionale krant gaat het om een man van ongeveer dertig jaar oud met een kaal hoofd en een lichtgetinte huidskleur. De verdachte zou samen met twee vrouwen met half lang haar zijn geweest. De vrouwen zouden een gescheurde boodschappentas met handdoeken hebben gedragen.

De politie zegt in gesprek met de krant geen informatie te hebben over de dader en het voorval. Wel zou bekend zijn dat het slachtoffer aangifte heeft gedaan.