Nieuws/Buitenland
919491
Buitenland

Ongelukkig getrouwde man zet dood in scène

Een Indiase activist die drie maanden geleden dood werd gevonden in een uitgebrande auto, blijkt nog te leven. Hij zette zijn dood in scène om te kunnen samenwonen met een andere vrouw.

De 38-jarige man is gearresteerd op verdenking van moord, schrijft HindustanTimes. Hij verklaarde niet langer gelukkig te zijn geweest in zijn huwelijk.

Aangenomen werd dat het verkoolde lichaam van Chandra Mohan Sharma was, omdat het om zijn auto ging en hij als activist in het verleden corruptie aan het licht had gebracht.

Enkele maanden later blijkt het toch om het lichaam van iemand anders te gaan. Sharma en zijn schoonbroer zouden een verwarde man hebben vermoord met een riem voordat ze de auto met daarin het lijk in de fik stoken.

Sharma verhuisde daarop met zijn 26-jarige nieuwe vriendin naar een andere stad, Bangalore. Hij schoor hij zijn hoofd kaal en veranderde zijn naam. Zijn schoonbroer hielp de verliefde dertiger met zijn verdwijning omdat zijn zus veel geld zou krijgen na Sharma's 'dood' dankzij onder meer een afgesloten levensverzekering.

Pas toen de nieuwe vriendin van de man door haar familie als vermist werd opgegeven, en haar simkaart op naam van Sharma stond, kwam aan het licht dat de man eigenlijk nog springlevend was. Hij ontkent zelf alle betrokkenheid.