Nieuws
919614
Nieuws

Vrouwen samen op reis: heibel in het paradijs

De zomervakantie is voorbij, het wordt weer tijd voor weekendjes weg. Met de partner of natuurlijk met een groep vrienden. Vrouwen zouden hun weekendje weg met vriendinnen echter beter kunnen heroverwegen. Maar liefst 74 procent van hen ergert zich kapot aan de reisgenoot.

De grootste ergernis bij de vrouwen komt voort uit het feit dat iedereen uit de groep iets anders wil ondernemen. Daarnaast worden zij niet blijer van een ontrouwe reisgenoot. Dat blijkt uit een onderzoek door Cheaptickets.be onder duizend Belgen.

Ongeveer twintig procent van de ondervraagden gaat dit najaar op een korte vakantie met vrienden of vriendinnen. Zeventig procent van hen ergert zich tijdens deze trip minimaal een keer aan de reisgenoot.

Van de mannen blijkt 33 procent te flirten tijdens het mannenweekend. Een ruime dertien procent gaat zelfs vreemd. Bij de vrouwen liggen de percentages een stukje lager. Van hen trekt zeventien procent de flirtschoenen aan en 'slechts' drie procent rijdt op relationeel vlak een scheve schaats.

Erger jij je ook dood tijdens een vriendinnenweekend? Wat zijn jouw ervaringen? Deel ze met de Reiskrant!