Nieuws
919712
Nieuws

Waylon gefrustreerd door Ilse DeLange

Waylon staat aan de vooravond van het uitbrengen van zijn eigen countryalbum. Hij blikt terug op alle commotie tussen de Common Linnets.

Met Ilse DeLange werd Waylon tweede op het Eurovisie Songfestival als gelegenheidsduo de Common Linnets (Calm after the Storm).

Zijn woorden zorgvuldig afwegend: „Als je een samenwerking aangaat met Ilse DeLange weet je dat je eigen werk even naar de achtergrond gaat. We hebben het over één van de grootste artiesten van Nederland en daarnaast ken ik mijn plek. Mijn soloplaat was zo goed als klaar toen we aan onze reis met de Common Linnets begonnen, maar uitstellen vond ik niet erg. Tot nu dan."

"Ik had best door willen gaan, maar alleen op basis van gelijkwaardigheid. Toen dat niet kon, besloot ik me aan de afspraken te houden die tot en met ons optreden op Tuckerville liepen. Daarna heb ik mijn eigen dingen opgepakt. Daarover zit best wat frustratie tussen Ilse en mij, maar dat mag ook”, klinkt het oprecht. „Alles heeft z’n plek en tijd. De Common Linnets, waar ik gelukkig vooral trots op kan terugkijken."

Lees hier het hele verhaal