Ingrediënten: 4 flinke sneden zuurdesembrood 16 groene asperges 2 tenen knoflook in schijfjes 100 gr milde geitenkaas in kruimels 8 grote scharreleieren (iets anders kan echt niet meer.) olijfolie zout en peper Bereidingswijze: Mijn Koninginnedag eindigde grappig genoeg in een Spaans restaurant „Vamos a Ver” in de Amsterdamse Govert Flickstraat. Grappig, ja, want wie gaat er nu naar een Duits restaurant op 4 mei? Oh, ik hoor het alweer, ik ben de enige die daar om moet lachen. Maar toch was het juist tegen die Spanjaarden dat die Oranjes voor ons belangrijk werden. En wat ik nog even wilde zeggen, daar kan je fantastisch Spaans eten. Werkelijk klasse. Dit is ook een prachtig Spaans recept. Eerst even toast maken, het brood aan beide kanten met olijfolie insmeren en dan in een droge pan aan beide kanten bakken. Heerlijk, in de oven warm houden. Dan de geschilde asperges 3 minuten koken en in stukken van 3 centimeter snijden. Verhit 2 eetl olijfolie in een anti-aanbak-koekenpan. Smoor er de knoflook in, voeg kaas en asperges toe, doe er als de kaas begint te smelten de losgeklopte eieren bij, roer met lange slagen tot de eieren net zijn gestold. Op het laatst zout en peper er over. Serveren op toast, natuurlijk. Met witlofsalade, helemaal lekker. Meer recepten op www.etenengenieten.nl