935417
Binnenland

Gevulde tomaatjes en een mooi uiteinde!

Ja hoor, voor vanavond. Je bent toch bij de visboer.

Ingrediënten:

Nodig:

8 kleine tomaten ontveld en leeg

200 gr Hollandse garnalen

50 gr mayonaise

Peper, zout en een flinke eetl cognac

Bereidingswijze:

Ja hoor, voor vanavond. Je bent toch bij de visboer. Simpel, simpel en sommige valschen onder jullie zullen hun lachen niet kunnen houden. Naar dan, naarmate avond vordert, zullen juist de lachers het zijn die maar al te graag zo’n overheerlijk gevuld tomaatje zullen willen proeven.

Ontvel de tomaatjes, ja, rotwerkje. Over onder de hete kraan en dan de koude kraan en velletjes er af peuteren. Dan met mooi scherp mes de kapjes er af. En hol de tomaten uit. Pitjes en zaadlijsten er uit. Meng de garnalen met de mayonaise en breng op smaak met peper en zout en een beetje cognac. Vul de tomaten en zet het kapje er weer op. Peterselie? Ja, dat mag zeker. Weet je, alles mag. Geniet ervan, vanavond. En voor morgen: Gelukkig Nieuwjaar!

Meer recepten op www.etenengenieten.nl