Nieuws
936101
Nieuws

VROUW Shop

Hét vakantiegevoel krijgen op Vlieland

Wanneer je de veerboot (deze boek je met dit arrangement met korting) afstapt krijg je al het gevoel dat je op vakantie bent. Vlieland; één van de mooie Waddeneilanden die ons land kent. Uitwaaien op het strand, op een terrasje zitten in de haven, wandelen door de dorpsstraat en het eiland verkennen met de fiets. Het is allemaal mogelijk op Vlieland!

Vanaf €89,- p.p. geniet je 3 dagen lang in 4-sterren hotel WestCord Strandhotel Seeduyn. Het hotel beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een wellnes centrum en een bowlingbaan. Na een dag genoten te hebben van het eiland, staat er een lekker kopje koffie voor u klaar met huisgemaakte patisserie. Het hotel kijkt uit op het strand, dus ’s avonds kan je genieten van de mooie zonsondergang. ’s Ochtends schuif je vervolgens weer aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet.

Het eiland

Vlieland is een prachtig eiland waar je heerlijk kan ontspannen. Wanneer je met de veerboot aanmeert in de veerhaven van Vlieland, voel je direct de rust van het eiland. Auto’s en motoren zijn namelijk niet toegankelijk op het eiland voor toeristen. Wil je, je verplaatsen op het eiland, dan kun je gebruik maken van het busvervoer (gratis bij dit arrangement). Als je liever fietst kan je met dit arrangement een fiets huren met korting. Wanneer je het eiland per fiets gaat verkennen, kun je gebruik maken van de vele fietsroutes.

Oost-Vlieland

Op Vlieland is er genoeg te zien en te beleven! Het enige dorp van het eiland is Oost-Vlieland. Door de gezellige kleine straatjes hangt er een fijne en ontspannen sfeer. De gebouwen in het dorp stammen uit een ver verleden en zijn stuk voor stuk prachtig, een aantal zijn zelfs monumentaal. Een wandeling door het dorp is daarom beslist de moeite waard. Bezoek tijdens de wandeling vooral het “Tromp’s Huys”. Dit museum vertelt over de geschiedenis van het eiland. Of breng een bezoekje aan het “Oude Raadhuis”. Dit gebouw dateert uit 1607 en bevat vele bewonderenswaardige kenmerken .

Natuur

Voor de natuurliefhebber is het eiland ‘de parel van de Waddenzee’. Op geen van de Nederlandse Waddeneilanden is zoveel natuur te vinden als op Vlieland. Wie Vlieland kent, denkt aan de prachtige uitgestreken stranden. Daarnaast bestaat het eindland voornamelijk uit duinen en bossen.

Unieke stranden

In de zomermaanden is het heerlijk vertoeven op de vele stranden die Vlieland te bieden heeft. Ook buiten de zomermaanden is het strand een heerlijke plek. Genieten van de frisse geur van de zee, sporten langs de waterrand of genieten van de zonsondergang. Uiteraard worden er ook diverse activiteiten georganiseerd. Altijd al eens willen kitesurfen of strandzeilen? Dit is je kans! Daarnaast is de vuurtoren in de duinen open voor publiek. Vanaf de top heb je een prachtig panoramisch uitzicht.

Culinair genieten!

Na een dag vol activiteiten of een rustig dagje strand kun je aanschuiven op één van de vele terrassen. Bij minder mooi weer, kun je binnen in de restaurants een hapje en drankje nuttigen. Daarnaast kun je op Vlieland overal genieten van biologische cranberry’s. Deze bijzondere bes groeit volop op het eiland.

Nieuwsgierig naar het arrangement? Klik hier voor meer informatie en om het arrangement te boeken.