Nieuws/Binnenland
936202785
Binnenland

Man gewond naar het ziekenhuis na steekpartij in Amsterdam

Politie in Amsterdam, foto ter illustratie.

Politie in Amsterdam, foto ter illustratie.

AMSTERDAM - Door een steekpartij aan de C. van Eesterenlaan in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam is zaterdagavond een man gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd, meldt een woordvoerster van de Amsterdamse politie.

Politie in Amsterdam, foto ter illustratie.

Politie in Amsterdam, foto ter illustratie.

De steekpartij gebeurde om 19.35 uur op de kruising met de C.J.K Van Aalststraat, in de buurt van een winkel, op het eiland Sporenburg. „We zijn aan het onderzoeken wat er precies aan vooraf is gegaan”, zegt de politiewoordvoerster.

„In ieder geval is sprake van één verdachte, maar mogelijk zijn er meer personen bij betrokken. Als mensen meer weten, dan is alle informatie welkom bij ons.”

Steekincident Rotterdam

De politie heeft zaterdagavond ook een gewonde man gevonden op de Mijnsherenlaan in Rotterdam. De man was gewond door een steekincident, vermoedelijk na een ruzie op de Abcoudestraat, aldus de politie. De man is aanspreekbaar en wordt behandeld in de ambulance.

Meer details over het steekincident in Rotterdam-Zuid zijn niet bekend. „Het onderzoek is in volle gang”, aldus de politie.

De Telegraaf Tiplijn is per Whatsapp te bereiken