Nieuws
938853
Nieuws

7 x apps voor op vakantie

De leukste offline apps voor onderweg

Het wordt druk op de wegen dit weekend! Ga je ook met de auto op vakantie en moet je lang reizen voordat je op je vakantiebestemming bent? VROUW heeft een aantal leuke - offline te gebruiken - apps voor jullie verzameld zodat de verveling geen moment hoeft toe te slaan.

The Sun - Rise and Fall

Ben je in de avonduren nog onderweg? Dan kun je een adembenemende zonsondergang natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan. Met deze handige gratis app kun je precies zien waar en wanneer de zon opkomt en ondergaat.

Triposo

Een uitgebreide reisgids in je telefoon? Het kan! Deze app vertelt je alles over de bijzondere bezienswaardigheden, de geschiedenis en de cultuur van jouw vakantiebestemming. Maar ook voor gezellige restaurantjes en cafés kun je Triposo raadplegen. Handig om je onderweg alvast in te lezen!

---De leukste spelletjes voor onderweg---

Spotted by Locals

Heb je geen zin om alleen langs de toeristische attracties te slenteren, dan is deze app met tips van lokale bewoners echt superhandig. De lokale inwoners tippen je over originele en authentieke plekjes in hun stad! Thuis alvast downloaden, dan kun je hem op reis offline gebruiken!

Landkaartenquiz

Voor vertier onderweg is de landkaartenquiz een aanrader. De app tovert een afbeelding van een land of werelddeel tevoorschijn waarna jij vervolgens moet zeggen welk land het is. Voor de kids een handige app om de topografie te leren, en voor papa en mama ideaal om hun topografische kennis weer een beetje bij te spijkeren.

---Tien gezonde snacks voor onderweg---

Zaklamp

Met deze handige app heb je altijd licht op zak. Deze mobiele zaklantaarn is niet alleen handig als je nog even een boekje wilt lezen in de auto, maar ook om je pincent op te sporen in die uitpuilende koffer.

Trip Journal

Heb je iets hilarisch meegemaakt tijdens de helse autorit? Met deze handige app lig je over tien jaar nog steeds in een deuk. In dit vakantiedagboek kun je al je reisavonturen noteren, inclusief foto's en landkaartjes.

---Make-up voor onderweg---

100% taalapps

Bonjour monsieur; je wilt natuurlijk wel indruk maken als je bij de benzinepomp een paar verse croissantjes koopt. Deze app beschikt over 400 standaardzinnen en ruim 600 woordjes in verschillende talen. Ideale bezigheid voor in de auto.