Nieuws
938906
Nieuws

Autovisie Stelling: 'Ik leen mijn auto niet uit'

Leen jij je auto wel eens uit? Of ben je zo zuinig op je auto dat er echt geen familielid of vriend/vriendin achter het stuur van je auto mag kruipen?

Crash

Een parkeerbediende van een hotel in India reed deze week een Lamborghini Gallardo Spyder in puin. Nu is dit natuurlijk een extreem voorbeeld, maar het kan zomaar gebeuren. In dit geval gebeurt het voor het hotel, maar wat als de valet service besluit een snelle proefrit te maken van een kilometer of vijftig? Is dat geen probleem of baal je dan stevig achteraf?

Vrienden / familie

Toch kan het ook zomaar zijn dat een van je vrienden of familieleden je auto in de prak rijdt in een moment van onoplettendheid. Of misschien bedienen ze de koppeling slecht of tanken ze diesel in je benzine-auto. Natuurlijk kan het ook allemaal goed gaan en maak je iemand heel blij door je auto een tijdje ter beschikking te stellen.

Wat doe jij? Mag iedereen zo in je auto rijden of maak je een duidelijk onderscheid? Vertrouw je jouw auto aan parkeerbedienden toe? Laat het weten in de reacties!

 

De stelling: 'Ik leen mijn auto niet uit'