Nieuws
939578
Nieuws

De opstelling van Oranje... in auto's

Vanavond staan er weer elf Oranje-toppers op de Braziliaanse grasmat in São Paulo. Ieder met een eigen karakter en speelstijl. Autovisie heeft gekeken welke auto's het beste bij de speelstijl van de mannen van Oranje passen. Wij presenteren de verwachte auto-opstelling van Oranje.

Doel

Jasper Cillessen - Citroën C4 Cactus

Deze nieuwe Citroën C4 Cactus is voorzien van stootkussentjes voor bescherming tegen gevaren van buitenaf. Een betere vergelijking konden we voor keeper Cillessen niet vinden, want hij zal vanavond het Nederlandse doel beschermen tegen de Argentijnse gevaren.

 

Verdediging

Stefan De Vrij - Nissan GT-R

De Nissan GT-R is sterk, maar scoort ook allround erg goed. Het maakt niet uit tegenover welke andere auto je de GT-R zet, het is er altijd eentje om rekening mee te houden.

 

Ron Vlaar - Land Rover Defender

Sterk, robuust en betrouwbaar. De Land Rover Defender is een auto waar je altijd op kan rekenen, hoe zwaar de rit ook wordt.

 

Bruno Martins Indi - Mini Paceman JCW

Gespierd, wendbaar en snel. De Mini Paceman John Cooper Works is er eentje die indruk maakt als hij in je achteruitkijkspiegel verschijnt.

 

Middenveld

Dirk Kuijt - BMW M550d

Als het moet kan deze krachtige Duitse auto meekomen met serieuze sportauto's, maar dat is niet zijn enige kracht. De BMW M550d heeft namelijk een heel lang uithoudingsvermogen.

 

Georginio Wijnaldum - Golf GTI

Deze snelle allrounder is van alle markten thuis. De Volkswagen Golf GTI is een praktische topper die in geen team kan ontbreken.

 

Nigel de Jong - Mercedes G63 6x6 AMG

Groot, krachtige en laat zich door niets en niemand tegenhouden. De Mercedes G63 6x6 AMG is een echt werkpaard dat bergen kan verzetten en absoluut een intimiderende verschijning op de weg.

 

Daley Blind - Volvo V60 Polestar

De Volvo V60 Polestar ontgaat dankzij al zijn veiligheidssystemen niets. Zijn sensoren houden de hele omgeving in de gaten en dat is wel essentieel om tot een succesvolle teamprestatie te komen. Dan is deze Polestar ook nog eens in een extra sportief jasje gestoken.

 

Aanval

Wesley Sneijder - Abarth 695 Biposto

Misschien een kleine auto, maar ongelofelijk snel. Dankzij zijn enorme wendbaarheid en onverwachte krachtexplosie komt de Abarth 695 Biposto overal langs.

 

Arjen Robben - Donkervoort GTO

Een echt Nederlandse snelheidsmonster. Als de Donkervoort GTO gas geeft, is er weinig meer dat hem bij kan houden. Een supercar die meedoet met de wereldtop.

 

Robin van Persie - McLaren 650S

De McLaren 650S een is krachtig precisie-instrument dat zich in volle snelheid naar zijn doel knalt. Een technisch hoogstandje dat zonder al teveel flair maar één doel heeft: zijn tegenstanders verslaan.

 

Coach

Louis van Gaal - Rolls-Royce Phantom EWB

Als deze Rolls-Royce rijdt is hij zonder twijfel de koning van de weg. Hij dwingt meteen respect af. Op maat gemaakte kwaliteit en precisie zijn de kernwoorden van deze wereldtopper. We hebben voor de extra lange versie gekozen, zodat er ook ruimte is voor zijn 'Gouden Pik'.