Nieuws
939620
Nieuws

14-jarige pakt pestkoppen genadeloos terug

De 14-jarige Carleigh werd onlangs het slachtoffer van een vervelende grap. Maar in plaats van in de slachtofferrol te kruipen, besloot de tiener van zich af te bijten met een bijzondere selfie.

Het meisje werd gepest door een aantal vreselijke collega's. Op een steen spoten de pestkoppen met graffiti 'Carleigh's kont'. Vanwege de vreemde spelling van haar voornaam wist Carleigh vrijwel direct dat het om haar achterwerk ging.

---Moeder pakt pestende dochter hard aan---

Geen macht

De 14-jarige liet zich echter niet zomaar uit het veld slaan. "De woorden raakten mij niet, ik liet mijn hoofd niet hangen en ik heb er geen traan om gelaten. Ik wilde de pestkoppen niet de macht geven die ze wilden", vertelde Carleigh.

In plaats van in een hoekje te kruipen, besloot de tiener het voorval te gebruiken om de discussie over pesten te openen. Carleigh maakte een foto van zichzelf in bikini op de besmeurde steen. 

---Lelijkste vrouw ter wereld maakt anti-pestfilm---

Hart onder de riem

Haar moeder is apetrots op haar dochter en postte het plaatje op haar Facebookpagina. "Ze besloot dat ze sterker was dan de kwetsende woorden. Ze voelt mee met de tieners die dit elke dag meemaken en wil ze met deze actie een hart onder de riem steken. "

Zowel haar moeder als Carleigh hopen dat de foto zoveel mogelijk gedeeld wordt, zodat er een einde komt aan alle pesterijen.