Nieuws/Binnenland
939935
Binnenland

Jacuzzi’s op drijvend festival

Op zaterdag 19 juli vindt voor het 13e jaar op een rij het Amsterdamse festival Cruise and Dance plaats. Dit festival aan en op het water kan zowel met je eigen boot, als via het land bezocht worden.

Het elektronische festival vindt plaats op het terrein aan het einde van de Riekerweg aan de Nieuwe Meer. Ook dit jaar wordt er weer een haven gebouwd waar enkele honderden boten aan komen te liggen.

Organisator Martijn Berkman: "Deze editie is er extra aandacht besteedt aan de floating line-up. Twee drijvende stages, honderden boten, een floating market, floating jacuzzi’s, eilanden, boeien en fonteinen. We gaan terug naar de oorsprong, Cruise and Dance op het water."

De organisator verwacht samen met de duizenden bezoekers een kleurrijk kunstwerk aan drijvende elementen te gaan creëren.

Voor iedereen die met de boot komt, om 12:00 uur vertrekt de botenparade vanaf de Europarking aan de Marnixstraat naar het festivalterrein. Je kunt met je eigen boot komen of op de speciale C&D ‘House’ boot meevaren. Meer informatie hierover en bijvoorbeeld de kaartverkoop kun je vinden op de website van Cruise and Dance.

Cruise and Dance begint zaterdag 19 juli om 13:00 uur en is om 22:00 uur afgelopen.