Nieuws/Binnenland
939997
Binnenland

Binnenkort beta-versie Destiny

Gamesontwikkelaar Bungie start op 17 juli met een beta-test van zijn nieuwste game Destiny. Althans, voor de PlayStation 3 en 4. De Xbox 360-versie volgt op 24 juli.

Destiny is een nieuw online schietspel van de bedenkers van de populaire Halo-reeks. In het spel moeten spelers het tegen een buitenaards ras opnemen die de aarde heeft verovert. Omdat de game online gespeeld wordt, zullen zij constant andere gamers tegenkomen en kunnen zij samenwerken om missies uit te voeren.

Mensen die het spel al gereseveerd hebben, krijgen automatisch toegang tot de beta. Daarnaast zullen via verschillende acties codes worden uitgedeeld om mee te kunnen doen.

Tenslotte komen er verschillende gelimiteerde edities van het spel uit. De Destiny Limited Edition (€110) wordt geleverd in een metalen hoesje met een sterrenkaart, een boekwerk met wapens en postkaarten, naast een aantal exclusieve in-game voorwerpen. De Ghost Edition (€160) bevat deze extra's ook, maar wordt verder geleverd met een replica van de Ghost-robot uit het spel. Beide edities bevatten ook de season pass, waarmee twee toekomstige uitbreidingen te downloaden zijn.

Destiny ligt vanaf 9 september in de winkels.