Nieuws/Binnenland
941332
Binnenland

Populaire Disney Tsum Tsum na Japan ook uit in het Westen

Disney Tsum Tsum ook in het Westen

Disney heeft de nieuwe mobiele game LINE: Disney Tsum Tsum ook in het Westen uitgebracht. Het spelletje is momenteel in Japan de hoogst genoteerde gratis app voor zowel iOS en Android en is al meer dan 14 miljoen keer gedownload.

In LINE: Disney Tsum Tsum moeten spelers binnen één minuut zoveel mogelijk Disney-personages verbinden en laten verdwijnen. Hoe meer er verwijderd worden binnen elke level, hoe hoger de score. Als de spelers verder komen in de game kunnen zij Disney en Pixar Tsums, zoals Mickey, Minnie, Stitch en Buzz Lightyear, verzamelen.

“Disney Japan heeft één van onze meest succesvolle en populaire digitale producten gemaakt en Disney Interactive is er trots op om nauw samen te werken met het team en het succes uit te breiden. Dit is een van de eerste keren dat Disney een specifiek Japans product introduceert voor een wereldwijd publiek en Disney Tsum Tsum biedt de consumenten een unieke combinatie van unieke personages, boeiende gameplay en uitdagende sociale deelname,” aldus Jimmy Pitaro, president van Disney Interactive:

LINE: Disney Tsum Tsum is nu gratis verkrijgbaar in de App Store en Google Play.