Nieuws/Binnenland
941445
Binnenland

’Het is gewoon enorm leuk snoep’

Sommige aankopen zijn gewoon en toch speciaal. Omdat het artikel al maanden in de etalage lonkt, het onverwacht bijzonder is of omdat het echt verwennerij is. Elke week gaan we op zoek naar een aankoop waar u blij van wordt.

WIE: Rik van Turen en Irene PortzLEEFTIJD: 22 en 24 jaarBEROEP: grondsteward en ondernemerWAAR: Eichholtz DelicatessenWAT: Snapple, Nerds en Gobstoppers

 

Snapple, Nerds en Gobstoppers?

Rik: „Tja, ik kan je niet goed uitleggen waarom ik het moet hebben. Het is gewoon enorm leuk snoep. In Nederland moet je vaak al tevreden zijn met een winegum. Ik wil het denk ik ook, omdat je het nergens anders ziet. Ik heb gekozen voor Gobstoppers, dat zijn kleine fireballs. Die zien er niet alleen heel leuk uit, maar hebben ook een perfect formaat.”

Snapple?

Irene: „Het is heel raar, maar wij hebben altijd heel leuke avonden als we Snapples hebben gehaald. Op de een of andere manier kleeft dat aan dat drankje.”

Rik: „Dat zou ook kunnen komen omdat we het meestal in Chinatown kopen in Beverwijk. Daar is het een extreem duur drankje. En als we dan toch bezig zijn met geld uitgeven, denken we dat we meteen ook wel een feestje kunnen vieren of zo”.

Nerds?

Irene: „Die heb ik voor het eerst gezien in New Castle. Ik ben een extreme Anglofiel en deze snoepjes doen me daaraan denken. Het zijn kleine zure chemische suikertjes. Rik en ik vinden het allebei leuk om dit soort snoep te kopen. Het is echt iets van ons samen.”