Nieuws/Binnenland
ExtraHet beste van De Telegraaf

Turkse pizza in Amsterdam kookboek

Culinair journalist en schrijfster Laura de Grave heeft het Amsterdam Kookboek gemaakt. Daar staan opvallend veel gerechten in die oorspronkelijk uit het buitenland komen, maar dan met een kwinkslag.

Culinair journalist en schrijfster Laura de Grave heeft het Amsterdam Kookboek gemaakt. Daar staan opvallend veel gerechten in die oorspronkelijk uit het buitenland komen, maar dan met een kwinkslag.

Ronald Bakker

AMSTERDAM - Wat is nou precies Amsterdams eten? Een garnalenkroket? Een Jordanese gehaktbal? Ossenworst? Of een opgerolde Turkse pizza?

Culinair journalist en schrijfster Laura de Grave heeft het Amsterdam Kookboek gemaakt. Daar staan opvallend veel gerechten in die oorspronkelijk uit het buitenland komen, maar dan met een kwinkslag.

Culinair journalist en schrijfster Laura de Grave heeft het Amsterdam Kookboek gemaakt. Daar staan opvallend veel gerechten in die oorspronkelijk uit het buitenland komen, maar dan met een kwinkslag.

Ronald Bakker

Wat is nou precies Amsterdams eten? Een garnalenkroket? Een Jordanese gehaktbal? Ossenworst? Of een opgerolde Turkse pizza?

Verder lezen?

Maak een account aan en lees alle Telegraaf Extra-artikelen nu tijdelijk helemaal gratis.

Het is makkelijk en in 1 minuut geregeld!

Heb je al een account? Log hier dan in!

Bekijk meer van