Nieuws/Binnenland
ExtraHet beste van De Telegraaf

Turkse pizza in Amsterdam kookboek

Culinair journalist en schrijfster Laura de Grave heeft het Amsterdam Kookboek gemaakt. Daar staan opvallend veel gerechten in die oorspronkelijk uit het buitenland komen, maar dan met een kwinkslag.

Culinair journalist en schrijfster Laura de Grave heeft het Amsterdam Kookboek gemaakt. Daar staan opvallend veel gerechten in die oorspronkelijk uit het buitenland komen, maar dan met een kwinkslag.

Ronald Bakker

AMSTERDAM - Wat is nou precies Amsterdams eten? Een garnalenkroket? Een Jordanese gehaktbal? Ossenworst? Of een opgerolde Turkse pizza?

Culinair journalist en schrijfster Laura de Grave heeft het Amsterdam Kookboek gemaakt. Daar staan opvallend veel gerechten in die oorspronkelijk uit het buitenland komen, maar dan met een kwinkslag.

Culinair journalist en schrijfster Laura de Grave heeft het Amsterdam Kookboek gemaakt. Daar staan opvallend veel gerechten in die oorspronkelijk uit het buitenland komen, maar dan met een kwinkslag.

Ronald Bakker

Bekijk meer van