Nieuws/Buitenland
955307
Buitenland

Bruid verongelukt op vrijgezellendag

Een 26-jarige aanstaande bruid is op tragische wijze om het leven gekomen toen ze onderweg was naar haar eigen vrijgezellenfeest.

Collette Moreno uit het Amerikaanse Missouri zou op 26 juli trouwen met haar verloofde Jesse Acrobasso. Om dat te vieren hadden vriendinnen van Collette een vrijgezellenfeest georganiseerd. Op de heenweg daar naartoe ging het echter gruwelijk mis.

Ashley Theobald, de beste vriendin van de aanstaande bruid, had Collette vrijdag opgehaald en zat achter het stuur van de auto. Toen ze een vrachtwagen wilde inhalen, zag ze een tegemoetkomende auto over het hoofd, melden Amerikaanse media. Dat leidde tot een frontale botsing tussen de twee voertuigen.

Acht minuten voor de crash had het duo juist nog een vrolijke selfie op Instagram gepost.

Zoontje

De twee vrouwen en de bestuurder van de andere auto werden naar het ziekenhuis gebracht, waar Collette drie uur later aan haar verwondingen bezweek. De bestuurder van de andere auto bleef wonderwel ongedeerd. De vriendin van Collette had alleen wat lichte verwondingen. ,,Ik heb nog tegen haar gepraat in het ziekenhuis, maar ze kon niets meer terugzeggen. Ze knikte alleen naar me", vertelt de zwaar aangeslagen vriendin.

Collette laat naast haar aanstaande man ook haar zoontje Brandon van 5 jaar achter.