Nieuws
955527
Nieuws

Megaschade door triootje op boot

De kapitein van een speedboot heeft enorme schade aan zijn boot en de startbaan van een vliegveld veroorzaakt. Hij had zijn roer even verlaten om mee te doen aan een sekstriootje achterop de boot...

Craig Gallo (51) en zijn vriend James Benenato (60) uit New York hadden de zestigjarige Mary Ann Belson ontmoet in een kroeg. De bankier Gallo bood aan om een stukje te gaan varen met zijn speedboot, waarna het samenzijn al snel uit de hand liep, meldt The New York Post.

Gallo stond aan het roer, maar kon de verleiding niet weerstaan om zich te mengen in de seksuele activiteiten die achterop de boot plaatsvonden tussen het andere duo. Hij vergat echter de boot stil te leggen en het anker te laten zakken, waardoor er snel een einde kwam aan de pret.

Het bootje knalde vol op een pier in het water, die dient als uitloop van de startbaan van La Guardia Airport. Gelukkig voor de inzittenden bleef het bootje hangen in de pier, waardoor het niet naar de bodem zonk.

Vaarbewijs

Aan boord vielen de verwondingen mee. De vrouw in het gezelschap liep een gebroken neus en kaak op. De twee heren bleven ongedeerd. Kapitein Gallo is beschuldigd van het varen onder invloed en raakte zijn vaarbewijs kwijt. Het is niet bekend of hij ook voor de schade aan de pier op moet draaien.

Een politiewoordvoerder gaf ook nog een moraal mee na de rechtszaak. ,,De moraal van dit verhaal is dat je eerst je anker en daarna pas je broek laat zakken aan boord van een boot...", liet hij de pers weten.