Nieuws
957489
Nieuws

Welkom bij de VROUW zes-weken-fit-challenge

We gaan van start!

De VROUW-fit-in-zes-weken-challenge gaat van start! Elke week op woensdag, te vinden op deze site, krijg je van mij alle informatie, een instructiefilmpje, en een training die je een paar keer per week gaat uitvoeren. Per week krijg je er een nieuwe training en opdracht BIJ!

Wat ga deze week doen?

Schrijf je doel op, het liefst vandaag nog! Wat wil jij over zes weken bereikt hebben?

Bekijk de buikspier- instructiefilmpjes.

Het trainen van je buik- en rugspieren vormen de basis van alle soorten beweging en training die we kennen. Daarom staat het versterken van je CORE (buik & rug) deze week centraal.

Ik leer je drie basis buik- en rugspieroefeningen. Misschien ken je ze. Bekijk de filmpjes, check of je de juiste uitvoering onder de knie hebt en doe mee met de training.

Deze week beginnen we rustig. Vanaf volgende week voeren we het tempo op. Zorg dat je de basis goed onder de knie hebt.

Weekopdracht week 1:

Laat het weten

Laat je weten hoe het met je gaat? Word lid van de VROUW In Beweging event en Like Fitnessbijbel voor vrouwen op Facebook voor extra stimulans en inspiratie!

Wil je meer? Koop het boek Fitnessbijbel voor vrouwen en leer alles het ontwikkelen van een gezonde leefstijl en halen van doelen.

Heel veel succes!

Marije

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");