Nieuws
957988
Nieuws

VROUW in beweging

De VROUW zes-weken-fit-challenge gaat van start!

De VROUW zes-weken-fit-challenge met sportdeskundige Marije de Vries gaat van start, leuk dat je meedoet! Elke 2 weken ontvang je op woensdag een mail met daarin de laatste updates, workoutvideo’s, tips en trucs om binnen zes weken weer helemaal lekker in je vel te zitten.

Alles over de challenge verzameld

Maar er is meer: elke week vind je op VROUW.nl/inbeweging namelijk nieuwe trainingschema’s en video’s waarin Marije haarfijn uitlegt hoe je dat fitte lijf krijgt. Wil je dus wekelijks op de hoogte blijven en vind je 1 nieuwsbrief in de 2 weken niet genoeg? Bookmark dan VROUW.nl/inbeweging kiom elke woensdag even langs en train met ons mee!

---Week 1: Deze week gaan we aan de slag met de basis. Voer de weekopdrachten uit en bereid je goed voor, want volgende week gaan we van start met uitdagende challenge's!---

Sportieve tweet

Ook kun je via dit Facebook-event meekletsen met andere challenge-deelnemers over je ervaringen en kun je meetweeten via #vrouwib. Wil je jouw resultaat met ons delen, dat kan! Mail je voor en na foto naar vrouwoproep@telegraaf.nl o.v.v. VROUW fit challenge.

Zelftests

1. Ben ik klaar voor de VROUW zes-weken-fit-challenge?

2. Hoe fit ben ik?

3. Sport ik om de juiste redenen?

4. Beweeg ik voldoende?

 

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");