Nieuws/Binnenland
958794
Binnenland

Ook Henk Krol haalt uit naar Norbert Klein

Oud-50PLUS-leider Henk Krol gaat „serieus nadenken” of hij wil terugkeren in de Tweede Kamer als zijn opvolger als fractievoorzitter Norbert Klein opstapt uit de Kamer, zoals de partij van hem wil. Krol zei dat zaterdag na een extra ledenvergadering in Hilversum

Krol noemde Klein „laf” omdat hij verstek liet gaan bij de extra ledenvergadering. „Als hij een vent was geweest had hij hier gestaan om zich te verdedigen.” Krol vindt ook dat Klein zijn zetel moet opgeven nu 50PLUS niets meer van hem wil weten. „Als hij een klein beetje fatsoen heeft in zijn donder, geeft hij zijn zetel op. Norbert zit daar nu niet voor 50PLUS, maar voor 50-pluche.”

Zou Klein opstappen, dan is Krol de eerste op de lijst om weer terug te keren in de Kamer, nadat hij vorig jaar oktober moest opstappen. Of Krol dan toehapt, wilde hij nog niet zeggen. „Ik vind het ook heerlijk om even uit Den Haag weg te zijn. Ik sta niet te popelen. Ik ben geen baantjesjager, maar als het aan de orde is ga ik er serieus over nadenken.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop