Nieuws
962613
Nieuws

Internethype: topless poseren op vakantie

Planking, naakt op de foto gaan in de historische stad Machu Picchu, handstanden maken; iedere keer weer ontstaat er van de ene op de andere dag een nieuwe internethype. De nieuwste reisrage? Topless poseren op je vakantiebestemming!

Het idee ontstond in 2012 aan een meer in het Noorse Brumunddal. Inmiddels zijn bedenkers en vriendinnen Olivia Edington (20), Lydia Buckler (21) en Ingvild Marstein Olsen (20) al in Oslo, New York, Manchester, Berlijn en Londen uit de kleren gegaan.

De dames plaatsen hun kiekjes op Instagram en Facebook en tot hun grote vreugde volgen vele vakantiegangers hun voorbeeld. Of ze nu op een verlaten bergtop of in een drukke stad staan, de bovenkleding gaat uit. The Topless Tour heeft ruim 11.000 leden op Instagram en meer dan 7000 likes op Facebook.

 

The Topless Tour

Tot nu toe heeft de actie nog nergens voor onrust gezorgd. De beelden zijn niet aanstootgevend; alleen de rug wordt gefotografeerd, meldt Fox News. „En er zit een mooie boodschap achter", aldus Edington. „Het idee achter The Topless Tour is dat je je hart openstelt voor de wereld."

Wij zijn benieuwd: heeft u ook wel eens meegedaan aan zo’n hype of heeft u er binnen uw vriendenkring misschien zelf een gecreëerd? Laat hieronder uw reactie achter.