Nieuws
965950
Nieuws

Ongeschikt voor een autovakantie

Op de vakantie met de auto? Sommigen doen niets liever! Al zijn er types bij de een roadtrip flink kunnen verpesten...

Besluit je met de wagen op vakantie te gaan, denk dan van tevoren goed na wie je meeneemt. Zeker als het een uren- of misschien wel dagenlang trip wordt. Oké, familie heb je niet voor het kiezen, maar vrienden wel!

Volgens The Huffington Post is er een aantal passagiers die je beter thuis kunt laten. Wij zijn benieuwd of je het er mee eens bent of sterker nog: wellicht heb je al ervaring met onderstaande types? Is je autovakantie wel eens tegengevallen omdat het gedrag van je reisgenoot ondragelijk bleek? Wij zijn benieuwd...

De Amerikaanse nieuwssite adviseert de volgende types niet mee op een autovakantie te nemen: 

- Mensen met een kleine blaas die om de 20 minuten een plaspauze nodig hebben.- Passagiers die constant van radiozender veranderen of non stop (of heel vals) met de radio meezingen.- Vrienden of familie die veel te enthousiast zijn en geen seconde hun klep dicht houden.- Agressieve of angstige bestuurders. Op passagiers die constant commentaar geven op je rijstijl zit ook niemand te wachten.- Mensen die niet weten wat ze willen doen.- Mensen die de hele reis liggen te slapen. - Iemand die non-stop 'Zijn we er al?' vraagt.

Vul jij het lijstje aan?