Nieuws
966143
Nieuws

Halo 5: Guardians aangekondigd

Microsoft heeft zojuist aangekondigd dat 343 Industries momenteel bezig is met het ontwikkelen van een nieuwe Halo-game voor de Xbox One. Halo 5: Guardians zal in het najaar van 2015 uitkomen, even als de door filmlegende Steven Spielberg geregisseerde Halo-televisieserie.

”In de traditie van elke Halo-game, sinds zijn debuut in 2001, is het een enorm groot en spannend project. Halo 5: Guardians vraagt meer inspanning dan Halo 4,” laat Bonnie Ross, general manager bij 343 Industries, weten in de nieuwste Xbox Wire. "Dat geldt voor de inhoud en de strekking van het spel, maar ook voor de technologie met de nieuwe en krachtigere motor van de Xbox One. Het is een game dat hopelijk het talent, kennis en kunnen van het 343 Industries-team zal aantonen."

”En 2015 is niet alleen het jaar van Halo 5: Guardians. Het zal ook een jaar zijn die ons een unieke kans biedt. De kans om oude vrienden en nieuwe doelgroepen uit te nodigen in deze wereld via de Halo- televisieserie. Een unieke samenwerking tussen Steven Spielberg en enkele van de meest creatieve geesten binnen het bedrijf. Een serie die op zichzelf staat en de game-ervaring zal aanvullen en verrijken."