Nieuws/Binnenland
966196
Binnenland

Ubisoft onthult Far Cry 4

Ubisoft heeft Far Cry 4 aangekondigd. De game speelt zich af in Kyrat, een regio van de Himalaya’s, waar een alleenheersende koning de macht in handen heeft. Gebruik een uitgebreid aanbod van wapens, voertuigen en dieren om jouw eigen verhaal te schrijven in een exotische open wereld.

“Na het succes van Far Cry 3 wilden we de franchise naar een hoger niveau tillen en een game creëren die spelers zou verrassen en de verwachtingen van fans zou overtreffen,” aldus Dan Hay, Executive Producer bijUbisoft. “Door de unieke setting, krijgen wij het gevoel dat Far Cry 4 gaat opvallen als first-person shooter en kunnen we niet wachten om meer van de game te laten zien in de aankomende maanden.”

Far Cry 4 is verkrijgbaar vanaf 20 november voor de PlayStation 3 en 4, Xbox One, Xbox 360 en pc. Spelers die Far Cry 4 vooraf bestellen, ontvangen een gratis update voor de Limited Edition. Deze editie bevat Hurk’s Redemption, drie singleplayer-missies met het populaire personage Hurk uit de Far Cry 3 in de hoofdrol, en zijn typische harpoengeweer ‘The Impaler’.

Van Far Cry 3 zijn sinds december 2012 meer dan 9 miljoen exemplaren verkocht.