Nieuws
975979
Nieuws

Top 3

Kruip eens uit een ei

Denk je erover om er met Pasen er nog even snel tussenuit te gaan? Wat dacht je dan van slapen in een ei? Gewoon, omdat het kan en omdat het Pasen is. Een design-ei in het bos, een groen draken-ei op de camping of een luxe, gouden ei hoog in de bergen bijvoorbeeld. Zoover stelde een top drie samen.

Vlakbij Antwerpen

Zo'n dertig kilometer buiten Antwerpen kun je met z'n tweeën slapen in de BLOB VB3. Het ei is ontworpen door Belgische architecten en nu onderdeel van de kunstverzameling van de Verbeke Foundation. Hun expositieruimte bevindt zich midden in de natuur: perfect voor een paaswandeling dus! Een overnachting kost 180 euro en boek je via wimdu.nl (minimaal drie nachten).

 

 

Veluwse bossen

Op camping 't Schinkel in Hoenderloo kun je met z'n vieren (twee volwassenen en twee kleine kinderen) slapen in een draken-ei. In het ei staat een groot, eivormig bed en een klein bankje. Niet veel, maar op het terrein is er een gemeenschappelijke huiskamer, met net iets meer ruimte. Douchen doe je in het badhuis.

 

 

De Alpen

In de bergen zijn ook slaapeieren te vinden. Ga je voor super-de-luxe? Slaap dan in dit gouden ei in het Zwitserse Graubunden. Het InterContinental hotel in Davos heeft - naast 216 prachtige kamers met uitzicht op de Alpen - ook verschillende restaurants, bars, een fitness en een spa.