Nieuws
976098
Nieuws

Alexander Wang aan de ontwerptafel voor H&M

H&M heeft gisteren een nieuwe designersamenwerking aangekondigd. Voor de veelbesproken designercollecties bundelt de Zweedse keten ditmaal de krachten met de Amerikaanse ontwerper Alexander Wang.

Het gelijknamige merk van de in New York gevestigde modedesigner heeft  naam gemaakt door met het urban uniform, dat in 2007 op de catwalk werd gelanceerd.

“Ik voel me bevoorrecht deel uit te maken van H&M’s designersamenwerkingen. Nu kan een breder publiek kennismaken met het merk en de Alexander Wang-lifestyle”, zegt Alexander Wang.

“Alexander Wang begrijpt precies wat mensen willen dragen en zijn energie en passie zijn aanstekelijk. Ik vind het geweldig dat we dit jaar met hem samenwerken”, zegt een creatief adviseur van H&M.

De Alexander Wang x H&M-collectie zal kleding en accessoires voor dames en heren omvatten. Voor wie alweer staat te trappelen voor een betaalbaar designerstuk van zijn hand, moet zich nog heel even inhouden. Vanaf 6 november 2014 hangt de collectie in de rekken van ongeveer 250 geselecteerde winkels van de keten. Geen zin om fysiek in een van de winkels te wedijveren met andere fans? Dan kun je er altijd nog voor kiezen elkaar te verdringen in de digitale rij, want de collectie is straks ook online verkrijgbaar.