Nieuws/Binnenland
977616
Binnenland

FOTO VAN DE DAG

De sarcofaag die boven het water uitsteekt

,,Toen wij in 2006 van Istanbul naar Syrié voeren met ons zeiljacht SKUA, maakten we een ankerstop in Kekova Roads,  Zuid Turkije. De heuvels waren daar vergeven van oude sarcofagen, maar één  sarcofaag stond midden in een kleine baai. Mijn man roeide er omheen om hem te bekijken terwijl ik deze foto maakte´, schrijft Mia Veltman van zeiljacht Skua.

De Telegraaf Vaarkrant plaatst vrijwel iedere dag een leuke watersportfoto op haar site. Het onderwerp kan van alles zijn: gewoon een mooie foto, een ontroerend moment op het water, een bootfoto met een link naar het wereldnieuws of een persoonlijk moment op het voordek.

Uw foto met verhaal

Heeft u leuke foto? Of bent u een prachtig plaatje tegengekomen? Stuur deze dan op naar vaarkrant.nl, inclusief een korte begeleidende tekst over het moment dat werd vastgelegd.

Gewone mensen

Zonsondergangen blijven prachtig. Maar graag ontvangen we ook foto´s waarop mensen staan; gewone mensen. Stuur ons uw plaatjes, minsten 150 kb groot, en wellicht verschijnen ze op het bestbekeken watersportportaal van Nederland.