Nieuws
977687
Nieuws

Tiener avances James Franco pr stunt

Acteur James Franco is op de vingers getikt omdat hij via Instagram een 17-jarig meisje aan de haak probeerde te slaan. Maar zijn actie lijkt gepland.

James Franco opende vorige week via Instagram de jacht op een 17-jarige tiener uit Schotland, die hij een dag eerder ontmoette in New York.

De hele versierpoging van de 35-jarige acteur was op internet te volgen. Zo vroeg hij het meisje onder meer in welk hotel ze verbleef en of hij alvast een kamer moest boeken. De twee wisselden telefoonnummers uit waarna de acteur het meisje zelfs een paar selfies stuurde.

De tiener gooide het hele gesprek vervolgens online, waardoor de 127 Hours-acteur een en ander uit te leggen had.

In een interview met Amerikaanse talkshow Live With Kelly & Michael vertelde Franco het afgelopen weekend dat hij zich schaamde en dat hij dacht dat het meisje achtien was.

Stunt

Maar op het net circuleren momenteel geruchten dat de actie van James waarschijnlijk een persstunt was om zijn nieuwe film 'Palo Alto' onder de aandacht te brengen.

De film van regisseur Gia Coppola vertelt het verhaal van een voetbaltrainer (Franco) die een verboden romance beleeft met een van zijn minderjarige leerlingen. Erg toevallig vinden verschillende blogs. Vooral omdat de trailer op dezelfde dag online verscheen als de 'schandalige' versierpoging van de hoofdrolspeler.

Volgens critici is Franco een intelligente man en zeer gerespecteerde acteur die niet zomaar in zo'n benarde situatie terecht zou komen.

Bekijk de trailer van Palo Alto met James Franco hieronder.