Nieuws/Binnenland
977717
Binnenland

Gratis testvaren met Mercury

Het Amerikaanse motormerk Mercury viert dit jaar haar 75-jarig bestaan. Met talloze evenementen in diverse steden over de gehele wereld.

Op de HISWA Amsterdam Boat Show werden al diverse presentaties van nieuwe producten en actiemodellen getoond. Het volgende grote evenement vindt 12 en 13 april plaats. Vanuit Leimuiden worden dan op de Westeinder Plassen de Mercury Days 2014 georganiseerd. De proefvaardagen vallen precies voor de Week van de Watersport.

Graits entreekaart

Iedereen kan zich via de website van het merk voor een gratis entreekaart aanmelden. Bezoekers kunnen activiteiten en attracties verwachten op en aan het water, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Van wakeboard en waterski-demonstraties tot een springkasteel, muziek, en natuurlijk eten en drinken.

Net als andere jaren blijven de opzet en de doelstelling gelijk. Mensen worden tot de watersport aangetrokken door hen de mogelijkheid te geven om mee te varen met veel verschillende type boten. De boten zijn uiteraard uitgerust met verschillende Mercury buitenboordmotoren, MercuryMercruiser of Mercury Diesel inboardmotoren. 

Lekker genieten

Dit jaar zal het accent meer liggen op de mogelijkheid van het proefvaren met boten. Deze dagen bieden de ideale gelegenheid om boten te testen of gewoonweg om lekker te genieten.

Inschrijven via: de site van Mercury