Nieuws
977727
Nieuws

Wonderbaby

Met recht een wonderbaby

De kleine Chanel Murrish kan met recht een wonderbaby genoemd worden. Ze is de kleinste baby ooit die een open hartoperatie heeft ondergaan. Hoewel de artsen haar hadden opgegeven, wilde Chanel dolgraag leven.

Abortus

Doktoren vertelden de aanstaande ouders dat hun kleine meisje het niet zou halen. Ze waren hier zo van overtuigd dat ze tot twee keer toe geadviseerd hadden het kindje te laten weghalen. Maar de ouders weigerden.

Open hartoperatie

Slechts enkele minuten na haar geboorte lag het kleine meisje op de operatiekamer voor een open hartoperatie. Een kant van haar hart klopte niet. Zeven dagen later onderging ze opnieuw een zware operatie.

Te heftig

Haar ouders kregen met 20 weken zwangerschap te horen dat hun dochtertje ernstig ziek was. Ze zou een operatie kunnen ondergaan maar de kans om dit te overleven was 50/50. Daarna zou ze nog twee keer onder het mes moeten. Dit zou te heftig zijn voor haar kleine lichaampje.

Duim omhoog

Maar toen moeder Fay haar kindje voelde schoppen in haar buik wist ze dat Chanel een vechter zou zijn. “Ik wist dat ze wilde leven omdat ze haar duim omhoog stak op een echofoto. Alsof ze wilde zeggen dat alles in orde zou komen”, aldus moeder Fay. Nu is het meisje vijf weken oud en wordt ze met de minuut sterker en sterker.

Bron: Mirror.co.uk