Nieuws/Binnenland
977745
Binnenland

Knalfeest voor massaontslag Philip Morris

Enkele dagen voor de massaontslagen in Bergen op Zoom organiseerde sigarettenfabrikant Philip Morris nog een groot feest voor zakenrelaties.

Dat schrijft het AD. Er werd flink uitgepakt: van schaars geklede dames en gratis cocktails tot een optreden van De Jeugd van Tegenwoordig. ,,Dit feest had eigenlijk nooit mogen doorgaan", zegt een betrokkene.

De genodigden waren zo'n 600 kroegbazen en sigarettenverkopers. Zij moesten vooraf een geheimhoudingsverklaring ondertekenen om te voorkomen dat het decadente feest in het Amsterdamse evenementencentrum Undercurrent uit zou lekken.

Het contrast tussen de feestelijkheden en het massaontslag een paar dagen later is groot. ,,Dit is heel krom. Ik vind dat je wel wat ingetogener en soberder te werk mag gaan", aldus een anonieme medewerker van Philip Morris.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Bericht door Angelique Nadine Voorberg.