Nieuws
978628
Nieuws

Shoppen én sparen

Shoppen is doorgaans niet goed voor de portemonnee. Gelukkig zijn er nu allerlei mogelijkheden om te zorgen dat je de maand niet blut afsluit. Zo wordt in mei de Spaarspot App gelanceerd. Daarmee kunnen consumenten via hun smartphone spaarpunten verzamelen door een winkel binnen te lopen of tv te kijken.

Punten worden toegekend door audioverificatie, locatieherkenning en beacons op basis van bluetooth waarmee spaarders worden herkend. Shoppers kunnen hun punten inwisselen voor cadeaukaarten, maar ook voor spaardoelen als een auto of een vakantie van aangesloten bedrijven. Deze kopen hun spaarpunten in bij Spaarspot.

Voor een vakantie kun je ook sparen via Vakantiespaarshop.nl. Online shoppers kunnen inloggen op dit platform en vervolgens doorklikken naar een van de duizend aangesloten webwinkels, waaronder ICI Paris XL, Zalando en Dixons. Daar kunnen ze hun aankoop doen volgens de normale procedure. De webwinkel haalt een percentage van de totale verkoopprijs af en schrijft dat bedrag bij op het account op Vakantiespaarshop.nl. Consumenten kunnen een bedrag vanaf 25 euro verzilveren bij Roompot Vakanties.