Nieuws/Buitenland
982952276
Buitenland

Amerikaanse vicepresident Pence heeft geen corona, presidentskandidaat Biden laat zich testen

Mike Pence.

Mike Pence.

WASHINGTON - De Amerikaanse vicepresident Mike Pence heeft geen corona. Dat heeft de test die hij volgens zijn voorlichters al maanden elke dag ondergaat, uitgewezen. Ook zijn vrouw Karen is coronavrij.

Mike Pence.

Mike Pence.

Vrijdag werd bekend dat Donald Trump en zijn echtgenote Melania besmet zijn met het coronavirus. Mike Pence is in goede gezondheid en wenst het echtpaar Trump een goed herstel, aldus een bekendmaking.

Trumps minister van Financiën Steve Mnuchin heeft vrijdag een negatieve test afgelegd. Volgens zijn woordvoerder zal ook hij dagelijks een test blijven ondergaan. Minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo liet vanuit Kroatië weten dat hij ook negatief is getest. Hij is al enkele dagen in Europa.

Joe Biden

De Democratische presidentskandidaat Joe Biden laat zich naar verwachting de komende uren testen op corona. De 77-jarige Democraat ging woensdag in Cleveland nog in debat met Trump. Het was de eerste publieke discussie tussen de twee in aanloop naar de verkiezingen op 3 november. Ze hebben geen handen geschud.

Joe Biden.

Joe Biden.

In de podcast ‘Trump vs. Biden – de strijd’ zoomt Amerikakenner en debat-deskundige Victor Vlam in op de tactieken van beide kandidaten, de worstelingen van presentator Chris Wallace en de persoonlijke aanvallen over en weer:

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop