Nieuws/Binnenland
983065
Binnenland

BOOTTEST

´House Yachts´

Cruising Home is een nieuw concept, dat varen, wonen en zelfs werken met elkaar verenigt. Het combineert de mobiliteit van een motorjacht en het comfort van een vakantiehuis in één vaartuig. Dit is de nieuwe E-Hybride 15 meter.

Kenmerkend is de riante leefruimte met moderne design haard en aan drie zijden grote ramen. Dit model heeft twee slaapkamers, twee balkons en een schuifpui. Het interieur heeft mede dankzij de grote patrijspoorten, een echt scheeps karakter. Er is een moderne keuken en ook de badkamer doet niet onder voor die van thuis. Via de trap kom je op het zonneterras,  een extra bonus op de leefruimte.

Er zijn drie verschillende types varende vakantiewoningen. Deze Cruising home 15.00 is een moderne hybride. Dat betekent dat twee sterke elektromotoren de boot voortstuwen. Zij krijgen hun stroom uit een set accu’s en om deze weer op te laden is het dak deels belegd met zonnepanelen. Als backup is er een moderne dieselgenerator aan boord.

Deze Cruising Home E-Hybride is 14 meter 99 lang, weegt 26 ton en is verkrijgbaar vanaf 349 duizend euro bij Cruising Home.

Met de twee motoren en de elektrische boeg- en hekschroef is boot kinderlijk eenvoudig te manoeuvreren.

Maar eigenlijk heb je daar geen zorgen over, want de medewerkers van de Vaarservice brengen je precies daar waar je wilt afmeren. En dan maakt het niet uit of dat midden in de natuur of in een moderne jacht haven is.

Meer informatie over deze en andere modellen vindt u op de website.