Nieuws
983629
Nieuws

BMW-motorrijder wil compensatie voor erectie

Een motorrijder uit Californië zegt na een rit op een BMW-motorfiets twintig maanden lang een erectie te hebben gehad. Een reden voor de man om de fabrikant aan te klagen.

Henry Wolf reed vier uur lang op een BMW K1100RS en hield daar naar eigen zeggen een priapisme aan over. Ofwel, een extreem langdurige erectie. In het geval van Wolf twintig pijnlijke maanden.

Compensatie

Hij klaagde daarom zowel BMW als zadelmaker Corbin-Pacific aan omdat hij compensatie wilde voor gederfd inkomen, medische kosten en emotionele schade.

Pijnlijk

En toegegeven, wie opzoekt wat een priapisme inhoudt, zal het lachen snel vergaan. De aandoening is uitzonderlijk pijnlijk en kan op de langere termijn zelfs leiden tot het afsterven van het geslachtsdeel.

Onvoldoende bewijs

De rechter was echter niet onder de indruk. Een uroloog verklaarde weliswaar dat Wolf inderdaad een priapisme had gehad, maar door getuigenissen van de directeur van Corbin-Pacific en voormalige eigenaren van de BMW-motorfiets besloot de rechter dat de motor niet de oorzaak was. Er was niet voldoende bewijs voor, aldus de magistraat.