Nieuws
983678
Nieuws

Mobiele opladers in hippe kleuren

De batterij van je smartphone begeeft het altijd op momenten dat er geen oplader in de buurt is. Een backup in de vorm van een powerbank is dan ook geen luxe om bij je te hebben. Fresh ’n Rebel, het nieuwe lifestyle merk van Sitecom, komt met twee betaalbare mobiele opladers in hippe kleuren.

De powerbanks zijn verkrijgbaar in twee verschillende capaciteiten: 2600 mAh en 5200 mAh. De 2600 mAh versie (€25) biedt voldoende capaciteit om smartphones geheel op te laden, terwijl apparaten als een digitale camera of draagbare gameconsole van voldoende stroom voorzien kunnen worden om weer even mee te kunnen.

De 5200 mAh versie (€35) is niet alleen tweemaal zo krachtig, het is bovendien voorzien van twee USB-poorten om twee mobiele apparaten tegelijkertijd op te laden. Via de 1 A/5 W USB-poort kunnen apparaten als telefoons en camera’s met een normale snelheid opgeladen worden. De 2,1 A/10 W USB-poort is krachtig genoeg om ook tablets van stroom te voorzien. Teven kan deze poort dienst doen als snellader voor smartphone of camera.

Beide powerbanks zijn voorzien van een batterij-indicator die met een druk op een knop laat zien hoe vol het oplaadapparaat nog is, De mobiele opladers zijn beschikbaar in de kleuren: wit, geel zwart, paars en blauw. Een microUSB-kabel wordt meegeleverd in dezelfde kleur. Voor iPhones, iPads en iPods kan een bestaande Lightning-kabel of 30-pens adapter worden gebruikt om het apparaat op te laden.