Nieuws/Binnenland
983784
Binnenland

Stemmen op favoriete winkel

Nu de lokale partijen hun stemmen hebben geteld, is het de beurt aan winkeliers om al hun charmes in de strijd te gooien. De verkiezing voor de publieksprijs ’Beste Zelfstandige Winkelier’, waarvoor uw hulp wordt ingeroepen, is weer begonnen.

Door te stemmen bepaalt de consument welke winkel zich een jaar lang de Beste van Nederland mag noemen. Terwijl winkeliers hun uiterste best doen een zo goed mogelijke beoordeling van hun klanten te ontvangen, krijgen consumenten tot en met 11 juni de tijd om te stemmen op hun favoriet.

Een stem uitbrengen kan op alle zelfstandige winkels in Nederland, door een beoordeling te geven op, onder meer, assortiment, klantvriendelijkheid of prijsniveau.De winkel met het beste rapportcijfer per provincie wint de provincietitel en dingt dan mee naar de landelijke titel. De verkiezing ’Beste Zelfstandige Winkelier van Nederland’ wordt dit jaar wederom georganiseerd door Q&A Research & Consultancy en ABN Amro en is onderdeel van ’Retailer of the Year’ en één van de acht awards binnen ’Beste Winkelketen van Nederland’.Wilt u mede bepalen en laten weten welke winkel volgens u een pluim verdient? De digitale stembus is geopend op www.bestezelfstandigewinkelier.nl.