Nieuws/Binnenland
987609
Binnenland

Kim Holland: 'Dit draait puur en alleen om het imago van InHolland'

Kim Holland boos op InHolland

Karina Hagafiona mag haar stage bij Kim Holland definitief niet afmaken. Dat is de uitkomst van een gesprek tussen Kim Holland, Karina en een delegatie van InHolland. Holland en Hagafiona hadden goede hoop dat goede afspraken zouden leiden tot een vervolg van de stage, maar niks bleek minder waar. “Ze hebben van bovenaf de opdracht gekregen hun poot stijf te houden.”

Dat meldt The Post Online. ,,Er zaten drie onverbiddelijke vrouwen tegenover ons", vertelt Kim Holland. ,,Ze gaven als reden aan dat ze niet hadden verwacht dat er nu al zoveel media-aandacht voor zou komen. Dit draait puur en alleen om het imago van InHolland, met de belangen van hun student houden ze totaal geen rekening. Het is hypocriet. Karina staat huilend naast me, ze is boos, verdrietig en teleurgesteld. Ze heeft zich passievol verdedigd, daarvan ben ik onder de indruk. Ze heeft geen enkele fout gemaakt en toch moet ze nu stoppen met haar stage, het is ongelofelijk. Ik blijf met haar samenwerken en die film die komt er, stage of geen stage.”

,,Ik kan niet accepteren dat het imago van de school belangrijker is dan het belang van studenten", stelt Karina Hagafiona zelf. ,,Ik heb hier geen woorden voor. Het was juist een mooie manier voor InHolland om positief in het nieuws te komen, maar nu maken ze zelf dit ervan. Het is mijn passie, mijn verhaal, maar dat blijkt totaal niet belangrijk. Ik heb ze nota bene vorig jaar voor de zomervakantie al op de hoogte gesteld van mijn plannen en nu er media-aandacht is mag het ineens niet meer. “