Nieuws/Binnenland
987723
Binnenland

Investeringsfonds voor vrouwelijke ondernemers

Vrouwelijke investeerders en ondernemers kunnen vanaf vandaag voor ondersteuning en stimulering terecht bij investeringsfonds 'The NextWomen Crowd Fund'. Het fonds werd vandaag bij de Amsterdamse beurs gelanceerd door The NextWomen, een community van investeerders, entrepreneurs en adviseurs. Dit ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag.

Euronext viert vandaag International Women’s Day met evenementen op al haar locaties om aandacht te vragen voor de bijdragen van vrouwen op het gebied van innovatie en economische groei. In Amsterdam werd de beurshandel geopend door Simone Brummelhuis, oprichter van The NextWomen.

Leiderschap

Op alle locaties van Euronext werd de handel geopend of gesloten met vrouwelijke leiders en managers, die filantropische en ondernemersorganisaties vertegenwoordigen. Daarnaast zijn er conferenties en discussies over diverse onderwerpen, waaronder de uitdagingen van de digitale wereld, ondernemerschap en het nemen van risico’s, het creëren van kansen voor vrouwen en leiderschap.